Browsing Category '112 Kort'

Kat neemt loopje met brandweerlieden

BURGUM – De brandweer kwam zaterdagmiddag in actie voor een kat op het dak van een woning aan de Dokter B. Hornstrasingel. De kat zat in dakgoot aan de achterkant van de woning. De brandweer zette een ladder tegen de dakgoot en de kat rende over het dak naar de voorzijde van de woning. Toen […]

Buitenbrand blijkt rokend stenen schuurtje

HURDEGARYP – De brandweer werd zondag opgeroepen voor een buitenbrandje langs de Rijksstraatweg. Ter plaatse gekomen bleek er uit een stenen schuurtje rook te komen, een omstander was inmiddels met een emmer water begonnen met blussen.

087fa113-5943-44b0-b96c-23c37f7c9548

FEANWÂLDEN – Zaterdagochtend moest de brandweer in actie komen voor een autobrand aan de Juliusstrjitte. Ter plaatse gekomen bleek het motorcompartiment van een geparkeerde auto in brand te staan. De brandweer had de situatie snel onder controle, maar konden niet voorkomen dat het voertuig behoorlijke schade opliep.

10645191-f9b7-4628-8d8c-61d99fb7b92b

BURGUM – Op het Noordermeer vond donderdagmiddag een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. Naast politie kwam ook een ambulance ter plaatse om de betrokkenen na te kijken op eventuele verwondingen. Beide voertuigen liepen schade op.