Browsing Category 'Branden'

2018-01-07 Foto’s van trekker in brand Lauwersmeerweg Kollum (38)

KOLLUM/DOKKUM – Voor de politie en de brandweer uit Dokkum begon de zondagmorgen met een flinke zoektocht voor het vinden naar een brand in een voertuig. Het adres werd als Rondweg-Noord in Dokkum gemeld, maar eindigde uiteindelijk op de Lauwersmeerweg – N358 bij Kollum.

20171231_232037

KOLLUM – De brandweer moest oudejaarsavond uitrukken voor een containerbrand aan de Gerrit Bleekerstraat. Op  het terrein van Piter Jelles bleek een bouwcontainer in brand te staan.

Oude feestwagen in brand gezet op Bjirkewei

TWIJZELERHEIDE – Oudejaarsavond ontdekten surveillerende beveiligers dat er een grote wagen in brand stond op de Bjirkewei. Omdat de wagen dichtbij een woning met een rieten dak stond werd de brandweer gealarmeerd. Het bleek om een feestwagen te gaan die naar deze plek was geduwd en in brand gestoken. Brandweerlieden hebben onder toeziend oog van […]

Brandweer blust brandende autobanden

TWIJZELERHEIDE – De brandweer kreeg zaterdagavond een melding van een buitenbrand aan de Oane Binnesloane,  ter plaatse gekomen bleek dat er een bult met autobanden in de brand stond in een pad achter de Koelstrawei. Brandweerlieden hebben de brand geblust en de resten aan de kant geschept zodat het pad weer vrij begaanbaar was.